AirPods 2 release-datum, prijs en specs geruchten

Wanneer zal de Apple de AirPods updaten? In dit artikel lees je het laatste nieuws over de releasedatum van AirPods 2, inclusief specificaties, prijs en nieuwe functies die naar verluidt begin 2019 zullen verschijnen.

77f50f579239fe3fcadbf4ca2bf31f69_medium.

 

Als je erover denkt om binnenkort een paar AirPods te kopen, wil je misschien even wachten. Geruchten doen de ronde dat Apple in de eerste helft van 2019 nieuwe AirPods zou lanceren.

Apple lanceerde zijn AirPods draadloze oordopjes in september 2016 naast de iPhone 7. Ze maakten daarmee een grote sprong. De geluidskwaliteit was uitstekend, de automatische afspeel- / pauzefunctie geweldig, de nauwkeurigheid van de Siri-bedieningselementen was een aangename verrassing en bel de kwaliteit was indrukwekkend. Maar meer dan twee jaar later zijn we benieuwd naar de follow-up.

 

Apple-analist Ming-Chi Kuo, die over het algemeen behoorlijk accuraat is in zijn voorspellingen, heeft ook laten weten dat Apple de nieuwe AirPods begin 2019 zou kunnen lanceren. Volgens Kuo zullen de nieuwe AirPods een opnieuw ontworpen behuizing hebben die "hogere thermische eisen" ondersteunt. Blijkbaar zal het ook duurder zijn om te produceren, wat hopelijk niet zal resulteren in een hogere verkoopprijs.

 

82d27c817f270ffd01d506e6d9ebd5d6_medium.

 

Nieuwe functies

Het is mogelijk dat AirPods in de toekomst veel meer zou kunnen zijn dan een manier om naar jouw muziek te luisteren en te bellen. Analisten bij Gartner hebben voorspeld dat 'ear-worn devices', zoals de AirPods, smart watches in de toekomst kunnen vervangen als de meer populaire vorm van draagbare technologie.

Gartner is van mening dat in de toekomst oordopjes of koptelefoons persoonlijke assistenten zoals Siri zullen bevatten en antwoorden op vragen en handsfree-aanwijzingen zullen bieden. Gartner zegt dat deze apparaten "veel taken zullen overnemen die gebruikers vandaag met behulp van hun smartphones oplossen."

Van de volgende generatie AirPods wordt beweerd dat ze Siri-ondersteuning bevatten hoewel het twijfelachtig is dat de update begin 2019 deze verbetering zal omvatten.
 

Technische specificaties

We weten nog niet veel over de AirPods 2-specificaties, hoewel Bloomberg voorspelt dat een verbeterde draadloze chip wordt toegevoegd - waarschijnlijk de W2, die voor het eerst in de Apple Watch Series 3 verscheen. Als dat klopt, zou dit substantiële verbeteringen bieden: Apple claimt de W2 biedt 85 procent snellere wifi en 50 procent meer energiezuinige wifi en Bluetooth dan de W1 in de eerste AirPods.

Bluetooth 5
Apple heeft de Bluetooth SIG-certificering voor A2031 en A2032 gekregen. MySmartPrice.com heeft de certificering gevonden die aangeeft dat de AirPods Bluetooth 5.0 krijgen. De upgrade zou hun een betere batterijlevensduur en betere connectiviteit opleveren. En de aanwezigheid van de certificering suggereert dat de nieuwe AirPods binnenkort beschikbaar zijn.

Gezondheid
Deze toekomstige AirPods kunnen biometrische sensoren voor het meten van de hartslag bevatten, volgens het Bloomberg-rapport van 2018 juni. Dit lijkt veel in Apple's gedachten te zijn, nadat het verbeterde hartmeting in de Apple Watch Series 4 had aangekondigd.

Ruisonderdrukking
Het bovengenoemde Barclays-rapport noemt ruisonderdrukking als de vlaggenschipfunctie voor de nieuwe hoofdtelefoons. 

Draadloos opladen
Het is bevestigd dat Apple's aankomende 'AirPower' draadloze oplaadpad zal werken met de  nieuwe AirPods.

 

Prijs

Vanaf augustus 2018 kosten de AirPods E 159 / $ 159. De AirPods 2 zullen waarschijnlijk rond dezelfde prijs verkocht worden.

Volgens het Bloomberg-rapport van juni 2018 zouden de 2019-modellen echter een prijsstijging kunnen ervaren als er naast de waterbestendigheid een grotere ontwerpherziening plaatsvindt.

 

 

95

1 Comments

Rinajansen

Thursday, February 21, 2019 Reply

duidelijke informatie dank je wel

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Name *
Email *
Website