Apple zegt: Inrui en financieringsmogelijkheden maken iPhone 'super betaalbaar'

Apple-CEO Tim Cook zei dat het bedrijf "erg blij" is met de vooruitgang die is geboekt in zowel de hardwarefinanciering als de inruilopties.

De CEO maakte de opmerkingen tijdens de winstoproep van het bedrijf over het derde kwartaal met investeerders, en beantwoordde eerst een vraag van analist Katy Huberty.

Cook verwees naar de uitrol van renteloze financieringsaanbiedingen door het bedrijf in juni en voegde eraan toe dat de betalingsoptie een aanvulling vormt op de bestaande inruilprogramma's van het bedrijf.

Over inruil zei Cook dat de optie een meer algemene 'trend' wordt en voegde toe dat het geweldig is omdat het goed is voor het milieu en als subsidie ​​fungeert.

Alles bij elkaar genomen, zei Cook dat inruil en renteloze financiering beide apparaten 'super betaalbaar' maken, en dat Apple 'blij is met wat ze in dat opzicht zien'.

Cook voegde eraan toe dat beide programma's het goed doen "in een aantal regio's", waaronder China. De Apple-manager positioneerde die opties als een manier om gebruikers in de regio en elders te laten upgraden naar nieuwere apparaten.

9