Beste premium Android-games 2020  

Er is iets verfrissends aan het spelen van mobiele games die niet helemaal zijn ontworpen om je geld te laten besteden aan in-app-aankopen.Voor een paar euro krijg je een hele game waarvan je echt van begin tot eind van kunt genieten zonder advertenties te bekijken of opgejaagd te worden om munten, edelstenen, , kratten, kaartpakketten of wat dan ook te moeten kopen.

b156a5ee8b86dbe0dc08077531ffdfba_medium.

We hebben de Play Store doorgenomen en een paar games uitgekozen die vooraf een beetje kosten, maar die elke cent waard zijn. Hier zijn de beste Android-games zonder die vervelende in-app aankopen!

 

RollerCoaster Tycoon Classic

De RollerCoaster Tycoon-franchise op mobiel biedt twee perfecte voorbeelden van de filosofie van game-ontwikkeling. Er is RollerCoaster Tycoon Touch, die gratis is en mooie graphics biedt, maar een onnodig kaartverzamelsysteem en premium in-game valuta's, en dan is er RollerCoaster Tycoon Classic, een directe poort van de pc-game uit de jaren '90 die speelt zoals je je herinnert, compleet met 95 park uitdagingen en de enige in-app-aankopen zijn voor de sequels en uitbreidingen.

Ik heb als kind veel tijd besteed aan het spelen van deze game, en als jij dat ook deed, zal deze game een flinke dosis nostalgie zijn. De in-game menu's hadden verbeterd kunnen worden gezien hoe klein sommige tekst en knoppen zijn en dit is een game die vooral zou schitteren op een Galaxy Note met een S Pen, maar ik had geen grote problemen met het  beheren van mijn parkfinanciën op mijn apparaat. Dit is één van de meest pure ports die je zult vinden, wat betekent dat er geen in-app-aankopen zijn (behalve uitbreidingspakketten).

 

JYDGE

Een pluim voor de game-ontwikkelaars van 10tons Ltd uit Finland, want ze hebben de kunst van de twin-stick top-down shooter voor Android met JYDGE onder de knie. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan de voorloper hiervan, Neon Chrome, maar zelfs ik moet toegeven dat de ontwikkelaars echt goed bezit zijn met JYDGE.

In een futuristische wereld waar gewelddadige cyberpunkbendes een echt probleem vormen (en de letter 'U' op onverklaarbare wijze is vervangen door 'Y') speel je als de JYDGE, een cybernetische handhavingsambtenaar die zijn hamer gebruikt (zie: groot gekwapen) om gerechtigheid uitdelen. Elk niveau bevat verschillende uitdagingen die je moet voltooien om verder te komen in het spel. Op die manier heeft deze game een beetje een rogue-achtig element, waarbij je niveaus kunt blijven herhalen met verschillende upgradecombinaties totdat je alle medailles hebt behaald.

Er is hier een diepgaand upgradesysteem dat gelukkig niet is ontwikkeld rond in-app-aankopen. In plaats daarvan beloont de game je voor het behalen van doelen, het opnieuw spelen van levels en het doorzoeken van vijandelijke schuilplaatsen voor buit die je kunt besteden aan cybernetische upgrades. 

 

Grand Theft Auto franchise

Als je een console- of pc-fan bent van de Grand Theft Auto-franchise, waarom zou je je fandom dan niet uitbreiden naar Android? Rockstar Games heeft vijf geweldige GTA-titels waaruit je kunt kiezen en met geen enkele kun je echt fout gaan. Mijn absolute favoriet is de uitgestrekte San Andreas, maar je hebt ook Liberty City Stories, Vice City, GTA III en Chinatown Wars beschikbaar voor al je shoot-'em-up, blow-'em-up, auto-diefstal wensen op mobiel!

De prijs is hier niet zo slecht, aangezien je de volledige game krijgt zonder domme in-app-aankopen. Het is absoluut de moeite waard om terug te gaan en deze klassieke games opnieuw te bekijken op je telefoon. Er is cruciale ondersteuning voor Bluetooth-bedieningselementen en het beste van alles is dat de games veel sneller worden geladen dan je PlayStation 2 ooit zou kunnen.

Als je volledige Grand Theft Auto-games rechtstreeks op je telefoon wilt, ga dan naar de Google Play Store en geniet ervan.

 

GRID Autosport

GRID Autosport, geporteerd door de geweldige mensen van Feral Interactive, is zonder twijfel de beste racegame op Android. Het verwijdert niet alleen IAP's, energie / uithoudingsvermogen-systemen en andere streken, maar het ziet er ronduit ongelooflijk uit. Het is zelfs zo grafisch intensief dat de ontwikkelaars een shortlist hebben met telefoons die het kunnen gebruiken. Het staat je natuurlijk vrij om het uit te proberen op je eigen apparaat, maar de snelheid kan variëren.

De gameplay is ongeëvenaard op Android. Natuurlijk, andere games zoals Asphalt doen het geweldig, maar GRID voelt aan als zijn console-game in hoe strak die bedieningselementen zijn. Ik hou niet eens van racegames en ik heb veel plezier gehad met GRID. Deze poort wordt geleverd met de DLC, 100 auto's, 100 kaarten en meerdere besturings- en moeilijke opties om aan je behoeften te voldoen.

 

Titan Quest

Het is geen geheim dat ik van Titan Quest hou en ik praat erover wanneer ik de kans krijg. Het verhaal is super leuk, de gameplay is ongelooflijk verslavend. Deze ARPG-hack-and-slash vulde de lange leegte tussen de releases van Diablo II en Diablo III in 2006, en werd een tijdje geleden geport naar Android.

Mijn grootste klacht is dat dit een port is van de OG Titan Quest, niet de recentere jubileumeditie. Dat betekent dat het de extra inhoud mist. Gelukkig is het nog steeds een geweldige game! De touchscreen-bediening is goed, hoewel ik wens dat de game Bluetooth-controllers ondersteunt.

Titan Quest kost € 7,99 in de Play Store en het is zeker dat geld waard. Je krijgt een lange ARPG voor je geld, compleet met honderden (zo niet duizenden) items die je kunt vinden, een uitgebreide lijst met builds die je kunt maken en een heleboel mythologische wezens om te doden. De baasgevechten kunnen huiveringwekkend zijn vanwege hun intensiteit, vooral ook in de late game.

 

Oddmar

Oddmar is een briljante actie-avontuurplatformer die je verwachtingen zal verhogen over hoe mobiele games eruit moeten zien. Deze game is absoluut prachtig om te spelen alsof een stripboek tot leven komt, en het verhaal wordt verteld via filmpjes die je echt wilt zien omdat ze zo goed zijn geproduceerd.

Speelt zich af in een mystieke wereld vol Vikingen, goblins, feeën en trollen, en speel als Oddmar, een buitenbeentje Viking die niet helemaal bij zijn dorpsgenoten past en nog geen plaats in het Walhalla waardig is. Dit verandert allemaal na een toevallige ontmoeting met een fee die Oddmar speciale krachten verleent om hem te helpen op een niet nader omschreven reis - allemaal door het eten van een paddenstoel-power-up. De nieuwe krachten geven Oddmar de mogelijkheid om te springen, te rennen en vijanden aan te vallen terwijl hij met tegenzin op weg gaat naar een avontuur van zijn leven.

Oddmar is ontwikkeld door het team achter Leo's Fortune, een andere prachtige bekroonde mobiele platformgame, en ze hebben hier weer een hit in handen. Besturing voor platformgames als deze is notoir moeilijk om goed te krijgen op mobiel, maar de dingen voelen vrij natuurlijk aan met de linkerkant van het scherm die je horizontale bewegingen bestuurt en de rechterkant voor het regelen van sprongen, aanvallen, grondponden en streepjes.

Android-gebruikers kunnen de eerste vijf niveaus gratis downloaden en bekijken voordat de betaalmuur van €5 verschijnt om de rest van het spel te ontgrendelen. Dit is geweldig omdat je genoeg van dit spel kunt proeven om te bepalen of het goed bij je past, en dan kun je een geweldige indie-ontwikkelaar steunen die eersteklas games voor mobiel uitbrengt.

Suzy Cube

Suzy Cube is zonder twijfel de beste 3D-platformgame die beschikbaar is op Android (buiten het gebruik van emulators). Het beschikt over verrassend strakke touchscreen-bedieningselementen waarmee je door meer dan 40 levels kunt springen en rennen, elk gevuld met uitdagende platformacties en geheime gebieden om te ontdekken.

Er is wat herhaling - elke wereld eindigt met een bijna identiek eindbaasgevecht met kleine variaties - maar Suzy Cube doet er goed aan om zich nooit saai te voelen. Er zijn helemaal geen in-app-aankopen, omdat alle bonuscontent wordt ontgrendeld met sterren die in elk level te vinden zijn. Dat betekent dat je levels opnieuw speelt om alle sterren te verzamelen en nieuwe hardlooptijden in te stellen.

Bekijk Suzy Cube als je op zoek bent naar een geweldige 3D-platformgame om op je smartphone te spelen. Je zult genieten van de schattigheid, de geweldige besturing en uitstekende gameplay.

 

Dead Cells

Dead Cells is een van de beste indiegames van het afgelopen decennium. Deze rogue-achtige metroidvania met Souls-elementen is echt een meesterwerk van gaming en kwam eindelijk naar Android in de zomer van 2020. Alles aan deze game werkt zo goed samen dat het moeilijk is om er echt iets aan te doen. Ik denk dat sommigen de intense uitdaging misschien niet leuk vinden, maar dat is subjectief.

Er is de keuze tussen Bluetooth-controllers (de beste manier om te spelen) en uitstekende touchscreen-bedieningselementen. De port is uitstekend gedaan - ik ben in vele uren van spelen geen problemen, hikken of bugs tegengekomen. De kunststijl, inclusief de ontwerpen van spelers en vijanden, is ook iets waar je zeker over naar huis kunt schrijven.

 

Stardew Valley

Stardew Valley is een van de meest bekroonde indiegame-releases van de afgelopen jaren en de volledige game is geoptimaliseerd om op Android te spelen. Als je nog nooit van Stardew Valley hebt gehoord of het nog nooit hebt gespeeld, is het in feite een landbouwsimulator die is gebouwd bovenop een robuuste 16-bits RPG met een open einde waarmee je je personage en boerderij kunt spelen en ontwikkelen zoals je wilt.

Het verhaal begint met de aankomst van je personage in Pelican Town, waar je hebt besloten de eenvoudige familieboerderij van je grootvader over te nemen. Wat Stardew Valley zo leuk maakt om te spelen, is de vrijheid die de speler krijgt om het spel van jou te maken. Als je je concentreert op het opbouwen van je boerderij, gaat de game vooral over gewas- en hulpbronnenbehee- maar met Stardew Valley is er zoveel meer voor de speler om te verkennen.

Tussen het planten en oogsten van je velden kun je werken om de vaardigheden van je personage te verbeteren met verschillende gereedschappen door te gaan vissen of foerageren in het bos, naar de stad te gaan om te socializen en relaties op te bouwen met de stedelingen (en zelfs te trouwen, als je dat wilt), of ga op een meer traditioneel gevechts-gebaseerd RPG-avontuur, compleet met speurtochten om te voltooien en door monsters geteisterde mijnen om te verkennen.

Het mist de multiplayer van de pc-versie, maar het is zo'n goede poort dat ik betwijfel of de meesten van jullie het zullen opmerken. En natuurlijk zijn er geen advertenties of in-app-aankopen die je afleiden van het spel.

 

Vectronom

Vectronom is een op ritme gebaseerd puzzelspel dat je zal betoveren met zijn psychedelische flitsende kleuren en bonzende elektronische soundtrack. Elk niveau is opgedeeld in platformsecties waar platforms aan en uit flitsen naar patronen die zijn gekoppeld aan de stroom van de muziek. De game helpt je het concept te begrijpen voordat je de complexiteit en uitdaging opvoert.

Als je geen fan bent van knipperende kleuren of kleurenblindheid hebt, dan zul je blij zijn te weten dat Vectronom veel verschillende kleurprofielen in de game-opties biedt. Er zijn ook EQ-bedieningselementen voor de muziek, zodat je die bas echt kunt versterken. De game is eerder uitgebracht op Steam en voor de Nintendo Switch, en hoewel de game ongetwijfeld veel beter bestuurt met een toetsenbord of controller-d-pad, werken de veegbewegingen en tikken heel goed met de game, waardoor je de invoermarge kunt aanpassen als je voelt alsof de bedieningselementen op het aanraakscherm te los of te strak zijn.

Er zijn momenteel 31 niveaus beschikbaar om door te spelen, elk met hun eigen thema met nieuwe valstrikken om te ontwijken en levelmechanica om onder de knie te krijgen. De indie-ontwikkelaars achter de game hopen de inhoud van de game verder uit te bouwen door muziek te nemen die door gebruikers is ingezonden en nieuwe niveaus rond die tracks te ontwerpen. Hoewel de game je aanmoedigt om levels opnieuw te bezoeken en ze in één kee te verslaan of je bewegingen beter te synchroniseren met het ritme van de muziek, zou ik absoluut graag zien dat er een community rond Vectronom wordt gebouwd die meer puzzels oplevert die perfect zijn voor mobiel spelen.

 

Holedown

Het is moeilijk om een ​​leuk puzzelspel te vinden dat je niet probeert te verkopen voor power-ups of extra levens of zoiets. Dat is slechts een van de redenen waarom Holedown een opvallende game is. Het laat je strategisch door de kern van hemellichamen schieten - beginnend met asteroïden en je een weg banen naar de zon - met behulp van de klassieke spelformule van stuiterende ballen van blokken. Elke steen heeft een nummer dat het aantal treffers aangeeft dat nodig is om het te vernietigen, of je kunt een ondersteunend blok vernietigen en alles erboven opruimen.

Dit is een ophaal- en speelspel dat een gemakkelijk concept is om te begrijpen, maar je leert snel dat er een hoeveelheid strategie en vaardigheid bij komt kijken. Alle stenen zijn gebogen, waardoor je lastige bankshots kunt maken om in één keer enorme blokken blokken te verwijderen. Dit wordt behoorlijk belangrijk omdat het scherm na elke opname een rij omhoog gaat. Als de blokken de bovenkant van het scherm bereiken, is het spel afgelopen.

Onderweg verzamel je kristallen die je uitgeeft aan upgrades die je meer ballen per slag en meer slagen per ronde opleveren. Deze upgrades zijn cruciaal voor het voltooien van de latere planeten. Alles bij elkaar genomen, zal het niet lang duren om al je statistieken in Holedown maximaal te benutten, maar dat komt vooral omdat het zo moeilijk is om te stoppen met het spelen van dit spel als je eenmaal bent begonnen. Als je een fan bent van op fysica gebaseerde puzzelspellen en op zoek bent naar een nieuwe obsessie, dan is Holedown je geld meer dan waard!

 

 

Downwell

Pak je wapenlaarzen en spring de put in Downwell in. Deze roguelike-game in retrostijl is buitengewoon uitdagend, met een behoorlijk steile leercurve terwijl je leert hoe je de vijanden kunt verslaan en erachter komt welke wapenupgrades het beste werken voor jouw speelstijl.

Omdat je personage valt, komen vijanden en winkels van onderuit, dus je moet strategisch zijn in je vrije val. Zorg dat je niet per ongeluk op een vijand landt en een hart verliest. Er zijn verschillende 'stijlen' die je ontgrendelt door herhaaldelijk te spelen, waardoor je aan het begin een bepaald aantal harten krijgt, de manier waarop het einde van levelupgrades werkt, verandert en de manier waarop je sprite in de put valt enigszins verandert.

Het doel is om te overleven terwijl je steeds dieper in de put valt. Er zijn geen in-app aankopen, punten sparen of doorgaan, dus als je sterft, moet je weer bij de ingang van de put beginnen.

Reigns: Her Majesty

Als je er altijd van hebt gedroomd om een dag koning te zijn, wil je zeker Reigns of het koninklijke vervolg Reigns: Her Majesty eens bekijken. Beide zijn stijlvolle spellen met eenvoudige gameplay-mechanica en vlijmscherpe humor, waarin je probeert je koninkrijk soepel te laten draaien door te communiceren met adviseurs, burgers, heksen en andere personages in je koninkrijk. Het wordt het best omschreven als een van die 'Kies je eigen avontuur'-boeken, behalve dat je in plaats van naar een pagina te bladeren, gewoon naar links of rechts veegt.

Elke beslissing die je neemt, heeft invloed op vier middelen die je moet beheren: religie, burgers, het leger en de schatkist van je koninkrijk. Het balanceren van deze bronnen is de sleutel, alsof een meter het maximum bereikt of nul bereikt, is je heerschappij voorbij. Maar het spel houdt niet op - in plaats daarvan wordt je jouw opvolger en probeer je langer in je regering te blijven dan de koning of koningin voor je.

Het is het perfecte spel om wat tijd te doden, en je zult genieten van de duistere humor die je overal tegenkomt.

42