De 7 beste woordspelletjes, woordpuzzels en woordzoekspellen voor Android!

Woordengames zijn leuk omdat ze eenvoudig zijn. Er zijn verschillende woordspelletjes. Je kunt woorden vinden binnen een enorm wirwar van letters, anagrammen decoderen of kruiswoordpuzzels invullen.  In dit artikel bespreken we 7 van de leukste woordspelletjes apps voor Android.

 

c0a48e41681049e9ea4164f7b826380a_medium.

 

Bonza Word Puzzle

Bonza Word Puzzle is een interessante kruising tussen kruiswoordraadsel en puzzelgenres. Spelers krijgen een aanwijzing en een aantal letters door elkaar gegooid. Je rangschikt verschillende woorden door de puzzelstukjes aan elkaar te verbinden. Het is eenvoudig, leuk en het wordt af en toe een uitdaging. Spelers krijgen het startpakket en twee puzzelpakketten gratis. Je kunt meer ontgrendelen met de munten die je verdient door packs te doen of je kunt ze kopen met in-app aankopen. 

 

Crossword Puzzle Free

Crossword Puzzle Free is, nou ja, een kruiswoordpuzzel-app met een heleboel gratis content. Het werkt als een kruiswoordpuzzel waarschijnlijk zou moeten. Je krijgt een aantal aanwijzingen en je typt de antwoorden in. De app heeft op wekelijkse basis gemakkelijke, gemiddelde en moeilijke problemen en gratis packs met kruiswoordpuzzels. Je kunt ook altijd meer kopen via in-app aankopen. De game biedt ook hints en controls om gemakkelijk fouten te verwijderen of cellen over te slaan met letters tijdens het invoeren van een antwoord. Het is zelfs offline beschikbaar. We konden eerlijk gezegd niets verkeerds vinden. Het is een goed, eenvoudig kruiswoordpuzzelspel.

 

Jumbline 2

Jumbline 2 is een kleurrijk woordzoekspel. Het werkt een beetje zoals Boggle en Scrabble met elkaar gemengd. Je krijgt een set van een stuk of zeven letters. Je mengt ze en vindt verschillende woorden. Het is absoluut geen nieuw concept. Er zijn tientallen spellen zoals deze op Google Play. Wij houden echter van de uitvoering van deze app. U verplaatst de vierkanten handmatig om woorden te vormen en tikt vervolgens op die woorden om ze aan de verzameling toe te voegen. Het spel beschikt over meer dan 20.000 puzzels met vijf, zes en zeven letters, samen met een paar verschillende spelmodi, prestaties en ondersteuning voor tablets. Het gebruikt Amerikaanse schrijfwijzen voor woorden en er ontbreken er een paar. U kunt echter woorden aanbevelen of suggereren dat ze woorden verwijderen met het feedbackformulier in de app. De game is geheel gratis met advertenties.

 

Letterpress

Letterpress is een ander uniek puzzelspel voor woorden. Het is een soort intensievere versie van Boggle. Jij en een andere speler gaan het tegen elkaar op met een raster van vijf bij vijf letters. Elke letter vult met je kleur in wanneer je woorden maakt. Het spel eindigt als je elke letter met een kleur invult. Er zitten wat regels in, maar het is eigenlijk een behoorlijk uitdagend spel. Je kunt met andere mensen spelen of met een van de vier bots. De gebruikersinterface is supereenvoudig, maar de game is verrassend boeiend. We raden deze zeker aan. Het is absoluut een van de beste gratis woordspelletjes.

 

 

Typeshift

Typeshift is een andere interessante variant op een klassiek speltype. Je krijgt rijen met letters. Je verplaatst elke rij op en neer totdat een woord wordt gevormd. De puzzel gaat door totdat de speler elke tegel oplicht. De vroege stadia zijn vrij eenvoudig en u zou geen problemen met hen moeten hebben. Hoe langer het spel gaat, hoe complexer elke puzzel wordt. De gebruikersinterface wint geen awards, maar de besturing is solide. Er is een hintsysteem en u verdient hints voor het kijken naar advertenties. Soms functioneert die functionaliteit echter niet helemaal goed. Je krijgt ook aanwijzingen voor puzzels, samen met de standaard spelmodus. Het is een leuk, eenvoudig spel.

 

Words

Words is een klassiek woordzoekstijlspel. Je krijgt een raster van letters en je vindt woorden. De letters moeten een zijde (diagonaal, horizontaal of verticaal) delen met de volgende letter en de vorige. Elk nieuw woord heeft zijn eigen kleur zodat je kunt zien waar je eerder bent geweest. Het spel eindigt wanneer de speler alle opgegeven woorden vindt. Enkele andere functies zijn twee spelmodi, verschillende moeilijkheidsniveaus, ondersteuning voor meerdere talen en een online woordenboek voor het geval u er een nodig heeft. De game is van tijd tot tijd een beetje buggy op sommige apparaten, maar de meeste recensies waren positief. Deze is een van de betere gratis woordspelletjes.

 

Words With Friends 2

Words With Friends 2 is het populairste woordspel van Zynga. Het speelt in principe net als Scrabble. Jij en een andere speler krijgen een paar letters. Je plaatst ze op een bord om punten te genereren. De speler met de meeste punten wint het spel. Dit is een volledige online multiplayer-ervaring, maar je kunt solo spelen als je dat wilt. Het spel zelf is prima en ziet er goed uit. U kunt advertenties verwijderen, maar het kost 10 euro per 30 dagen en we denken dat dat nogal vreselijk veel is. De freemium-aspecten ervan zijn ook niet al te bevredigend. Anders dan dat, het is een winnaar. Je kunt ook een officiële Scrabble-game vinden op Google Play, maar deze is beter.

 

Bonus! Word Search

Word Search van Melimots is slechts een eenvoudig, eenvoudig woordzoekspel. We dachten met al deze rare hybriden dat een goed, eenvoudig, gratis woordzoekspel een goede aanvulling zou zijn. Het speelt zoals je zou verwachten. Elk woord heeft zijn eigen markeerkleur en u kunt de grootte van het lettertype aanpassen voor het geval u het groter of kleiner wilt maken. Het spel houdt ook je hoogste scores bij als je die later wilt zien. Zelfs de advertenties zijn niet slecht. De game heeft af en toe een crash en af en toe een bug. Het is echter moeilijk om te veel te klagen over een gratis spel.

 

46

1 Comments

Oxalis

Thursday, February 21, 2019 Reply

Leuke tips. Tot nu speel ik vaak Jumbline2 op mijn telefoon, maar ik ga een aantal van deze andere toch ook eens proberen.