De BESTE Android-telefoons van het afgelopen jaar

2019 was nog een uitstekend jaar voor technologiefans - vooral degenen die naar de Android-wereld neigen. Er zijn zoveel geweldige telefoons in verschillende prijsklassen, geweldige camera's over de hele linie en de beste functies die we allemaal willen zijn zo ongeveer gestandaardiseerd. En buiten telefoons bracht 2019 tal van geweldige accessoires mee die onze verbonden wereld verbeteren, van hoofdtelefoons tot smartwatches en in de slimme woning.
 

 

OnePlus 7T

OnePlus levert consequent overprestaties in elke categorie, gezien zijn prijs.

37b05c68b0e77d9c45abeaaa239e0652_medium.

De OnePlus 7T is een geweldige telefoon, vooral omdat het dingen eenvoudig houdt. De hardware en specificaties zijn van topklasse en de OxygenOS-software is snel, consistent en nuttig. Het is niet de beste in elke categorie, maar het presteert in de gebruikerservaring en dat is waar het telt. Het is de telefoon die de meeste mensen nodig hebben, voor een geweldige prijs.

 

Samsung Galaxy S10 / S10 +

De enige vlaggenschiptelefoon die aan de behoeften van elke persoon kan voldoen.

3dbb38ee4f1c01afc33dc6f9811f6210_medium.

Samsung neemt alles waar mensen naar verlangen in een high-end smartphone en verpakt het allemaal in één apparaat. Het past bij of verslaat de concurrentie op het gebied van hardware, met alle kleine specificaties en functies die je zou kunnen vragen, en verbindt het in prachtig metaal en glas met het mooiste scherm dat je in een telefoon ziet. De camera's komen de concurrentie in absolute kwaliteit te kort, maar zijn nog steeds solide en consistent van opname tot opname.

 

Huawei P30 Pro

Gevuld met functies en een ongelooflijk veelzijdige camera-instelling.

38f62fa63f9f36a1d588c832a822e3b3_medium.

Huawei gaat voor de allerbeste telefoons en slaagt er in veel opzichten in. De P30 Pro neemt een groot deel van de aanpak van Samsung over door je prachtige hardware te geven met een indrukwekkend specificatieblad en een enorm scherm en voegt toe aan wat gewoon een beter camerasysteem is. De batterijlevensduur is een echte winnaar met de P30 Pro, zelfs over de al schitterende Galaxy S10 +. Het enige echte nadeel is de software, die in de loop der jaren is verbeterd, maar nog steeds stroef en moeilijk te beheren aanvoelt.

 

Google Pixel 3a + 3a XL

Je krijgt veel meer dan waar je voor betaalt - inclusief een van de beste camera's in de branche.

af3f694bc664e58ce1477f073862c627_medium.

De focus van Google op eenvoud in zijn smartphones vertaalt zich ongelooflijk goed naar de middenklasse Pixel 3a. De hardware, het display en de specificaties zijn niets bijzonders, maar de software is fantastisch en de batterijduur van de 3a XL is sterk. En om te denken dat je een camera kunt krijgen die bijna identiek is aan de Pixel 4's voor de helft van de prijs is verbluffend. De Pixel 3a is een perfect voorbeeld van een waardegerichte telefoon die veel meer is dan de som van de delen en meer waard is dan zijn prijs.

 

 

OnePlus 7T

Meer dan genoeg telefoon voor de meeste mensen, voor een echt aantrekkelijke sub-vlaggenschip prijs.

96edf352b0bfb33dc08fe002161a54e4_medium.

Het is een ongelooflijke prestatie voor de OnePlus 7T om zowel onze algemene topkeuze als onze tweede plaats in de waardecategorie te zijn. Een van de dingen die de 7T zo aantrekkelijk maakt, is alles wat het biedt voor slechts € 600, waardoor het fantastische waarde heeft. Ja, het is aanzienlijk duurder dan de Pixel 3a XL, maar biedt in ruil daarvoor veel meer.

 

Google Pixel 4 + 4 XL

Zonder twijfel de beste Android-camera die er is.

4354ea93dd9f628f5ba0ba035f536ca7_medium.

Google heeft zijn voorsprong in fotografie opnieuw uitgebreid. De Pixel 4 maakt ongelooflijke foto's met scherpe details en fantastische kleuren in alle soorten scènes en Night Sight maakt de beste foto's bij weinig licht van elke telefoon. Google heeft de prestatieproblemen van eerdere modellen weggewerkt en de camera-app heeft ook tal van handige opnamefuncties. Het enige nadeel van de camera van de Pixel 4 is het ontbreken van een groothoeklens, maar je zou niet bereid zijn zijn verbazingwekkende beeldkwaliteit op te geven om er een te krijgen.

 


Google Pixelbook Go

Een krachtige, premium Chromebook met het geweldige ontwerp van Google op het display.

3e5c5d95e0d6bb2928558c8081d438db_medium.

De Pixelbook Go is geen 2-in-1 of convertible zoals de meeste andere Chromebooks, maar het ontwerp en de bouwkwaliteit van Google vallen nog steeds op. De afgeronde body, ergonomische toetsen en antislipbodem zijn allemaal overwinningen in bruikbaarheid. Het heeft ook een geweldig scherm en een batterijduur van 12 uur, met geavanceerde opties voor RAM, opslag en processor als je voluit wilt gaan.

 

 

Asus Chromebook Flip C434

Een draagbare krachtpatser die je overal kunt gebruiken.

70d1bfd398fbe0a52a4447bb77a03fad_medium.

Met zijn dunne en solide constructie, uitstekende batterijlevensduur en opties voor meer RAM en opslag, is de C434 een Chromebook die het allemaal kan. Een van de weinige Chromebooks met een toetsenbord met achtergrondverlichting, het is perfect voor lange nachten en donkere kantoren. Het 14-inch touchscreen past in een typisch 13-inch laptopformaat, met behoud van draagbaarheid.

 

 

Samsung Galaxy Watch Active 2

De best gebalanceerde wearable van Samsung die geschikt is voor fitness en dagelijkse smartwatch-functies.

eb4275d927bcd074b5ed70922f60c8f8_medium. 
De draagbare hardware van Samsung is uitstekend, met een slanke behuizing die mooi past bij een breed scala aan banden en een echt goed scherm met een capacitieve aanraakrand. Aan de softwarekant heeft het alle functies die je wilt voor het volgen van fitness, koppelen aan Samsung Health, maar ook dagelijks smartwatch-gebruik met handige widgets. Dit is een enkele smartwatch die de kloof tussen fitness en dagelijks gebruik kan overbruggen.

34