De beste draadloze opladers voor de iPhone

Afgezien van de iPhone 7, ondersteunen alle iPhones in de huidige opstelling van Apple draadloos opladen, maar geen enkele wordt verkocht met de benodigde oplader. We verzamelen enkele van de beste draadloze opladers die je voor je iPhone kunt kopen.

 

Nadat sommige Android-fabrikanten al geruime tijd draadloos opladen in hun apparaten hebben opgenomen, was het slechts een kwestie van tijd voordat Apple draadloos opladen op de iPhones zou integreren. De iPhone 8, 8 Plus en iPhone X, XR, XS en XS Max zijn compatibel met de Qi (spreek uit als 'chee').

b50aadb0ccd5cf2ea08a7bf677a90047_medium.

Kan ik een draadloze oplader van derden gebruiken met de nieuwe iPhone XS / XS Max en iPhone XR?

Hoewel de telefoons niet worden geleverd met draadloze opladers, betekent de universele standaard dat u draadloze opladers kunt kopen die geschikt zijn voor de iPhone 8, X en de nieuwe iPhone XS / XS Max- en iPhone XR-modellen.

 

Apple werkt aan een eigen draadloos oplaadstation genaamd AirPower, dat groot genoeg en slim genoeg is om een iPhone, Apple Watch en AirPods tegelijk op te laden. We verwachten dat dit voor een hoge prijs zal gelden en dat het nog niet beschikbaar is om te kopen.

 

Om te beginnen waren Apple's iPhones in staat tot 5W draadloos opladen, maar met iOS 11.2 is dit toegenomen tot 7,5 W. Maar dat is nog steeds niet bijzonder snel, als je bedenkt dat draadloos opladen op Samsung-telefoons kan oplopen tot 15W. In 2019 konden we Android-telefoons zien die draadloos kunnen opladen tot 27 W.

Het is belangrijk op te merken dat niet alle draadloze opladers worden geleverd met een stopcontact, wat betekent dat zelfs als je iPhone en het draadloze oplaadpad 7,5 of zelfs 10 W kunnen opladen, je een krachtigere muurstekker nodig hebt dan een iPhone van 5 W plug (zoals de 30 W USB-C-adapter van Apple - $ 49).

Nu we de technische dingen hebben uitgelegd, laten we eens kijken naar enkele van de beste draadloze opladers voor de iPhone.

 

173d506352b5ebfb37df72a79ba99022_medium.

Choetech Dual Fast Wireless Charger

  • Advies prijs: $39.99

Dit is mogelijk een van de beste alternatieven voor AirPower terwijl we wachten (en wachten, en wachten) totdat het in de uitverkoop is. De Dual Fast Wireless Charger van Choetech ondersteunt twee iPhones met de volledige 7,5 W tegelijk (mits deze is aangesloten op een 15 W-vermogen) voeding via de USB-C-verbinding).

Het is waarschijnlijk aanzienlijk goedkoper dan het eigen apparaat van Apple, direct verkrijgbaar bij Choetech voor $ 39,99, wat ongeveer 35 euro is. Je kunt deze dual-draadloze oplader ook vinden voor de hoogste prijs van $ 52,99.

Het zijn niet alleen iPhones die het ondersteunt, en de Choetech kan elke twee smartphones ondersteunen die de Qi-standaard gebruiken op 5W, 7,5W of 10,5W. Het wordt niet aanbevolen voor gebruik met de Apple Watch of AirPods.

Met vijf binnenin geplaatste spoelen is het oplaadpad zelf ongeveer even groot als een iPhone XS Max. Het heeft een strak ontwerp, met een fijnmazig bovenoppervlak dat niet lijkt op wat je zou verwachten te vinden op een luidspreker, wat de grip bevordert. Er is ook een subtiel LED-lampje dat de werking aan de voorkant aangeeft en op de buik enkele rubberen strips om het op het bureau te houden en enkele ventilatieopeningen om de warmteafvoer te bevorderen.

De Choetech draadloze oplader wordt ook geleverd met een garantie van 18 maanden voor gemoedsrust.

 

e32f73deb48bec1dd02fc1d39a2eed46_medium.

Dodocool snelle draadloze oplader


Advies prijs: $ 16,99
De snelle draadloze oplader van Dodocool werkt met maximaal 10 W, wat eigenlijk sneller is dan met iPhones, maar het voegt een beetje toekomstbestendig toe. Het is onverslaanbaar voor deze prijs, slechts £ 13,99 in het VK en $ 16,99 in de VS, maar het ziet er niet goedkoop uit.

Slechts 69 gram in gewicht en slechts 10 mm dik, deze compacte draadloze oplader is vierkant van vorm met zachte afgeronde hoeken. Het heeft een mat oppervlak, plus een C-vormige rubberen strip die helpt een iPhone op zijn plaats te houden. Hij beweegt niet op een bureau dankzij enkele handige rubberen voetjes, en ook hier vind je enkele ventilatieopeningen om de warmte te laten ontsnappen.

Met slechts een kleine LED die groen oplicht om u te laten weten dat het opladen in werking is, is er geen kans dat dit kleine apparaat u 's nachts wakker houdt. Heel veel.

96c84952cc83df8a4f544313c68766e8_medium.

ESR draadloze oplader 10W

Advies prijs: $ 18,99
De ESR Wireless Charger kan de iPhone 8 tot de nieuwe iPhone XS en XR-telefoons opladen. Het maakt gebruik van een metalen frame dat de warmte sneller afvoert dan plastic, om te voorkomen dat uw iPhone oververhit raakt. De onderkant van het oplaadpad heeft ook een anti-slip rubberen pad

ESR claimt dat de oplader de iPhone tot 1 uur sneller oplaadt dan andere draadloze opladers. De Fast Charge-modus heeft een Quick Charge-adapter nodig die niet is meegeleverd, maar wel met een USB-kabel van 1 meter en levenslange garantie.

 

 

 

92