De beste Google Home-services die je moet kennen

Google Home is een centrale hub voor al je verbonden apparaten. Of je nu op zoek bent naar een gemakkelijke manier om je lichten aan te doen of het laatste seizoen van Stranger Things op je televisie wilt spelen, Google Home helpt je daarbij.

Het succes van de verbonden luidspreker hangt echter sterk af van welke Google Home-services deze ondersteunen. Als uw favoriete muziekstreamingservices of smarthome-apparaten niet compatibel zijn met Google Home, zul je er geen plezier mee hebben.

Google Home had genoeg tijd om volwassen te worden en ondersteunt nu meer dan 10.000 apparaten en 1.000 services. Omdat de ondersteuning enorm is gegroeid, kunnen we hier niet precies zitten om duizenden producten en services op te sommen. In plaats daarvan geven we u een lijst met de meest populaire Home-ondersteunde services.

 

Videos and photos

Heb je een YouTube-video die je graag op je televisie wilt bekijken? Of wil je een fotoalbum aan je vrienden en familie op het grote scherm laten zien? Zolang je een Chromecast of een apparaat met ingebouwde Chromecast hebt, heb je toegang tot YouTube, Netflix, Google Foto's en nog veel meer.

 

Audio

Google Home ondersteunt een aantal populaire muziekstreamingservices, waaronder YouTube Music, Spotify, Pandora en meer. Houd er rekening mee dat Home momenteel slechts één account per streamingdienst ondersteunt.

 

 

Smart homes

Als je toevallig een smarthome-apparaat bezit, kun je Google Home gebruiken om ze via spraakopdrachten te bedienen. Nest, Philips Hue, Samsung SmartThings en vele andere services worden hier ondersteund.

Het is de moeite waard erop te wijzen dat Home technisch gezien veel meer slimme thuisservices ondersteunt als je een IFTTT-gebruiker bent. Met IFTTT kun je veel meer services beheren die mogelijk nog steeds niet officieel worden ondersteund door Home. Ga hier voor een volledige lijst met services die compatibel zijn met IFTTT en Google Assistant.

 

Streaming devices

Heb je een Chromecast, smart-tv of aangesloten audioapparaat? Als dat het geval is, kunt je Google Home gebruiken om die producten te bedienen. Zeg gewoon iets als 'Hey Google, speel de nieuwste video af op mijn Chromecast' of 'Hey Google, speel Stranger Things af op mijn tv'.  

 

Games

Verder zijn er ook nog een leuke spelletjes:

  • Xbox One
  • Crystal Ball
  • Stone Paper Scissors
  • Akinator
  • Minecraft Trivia
  • Quiz of Game of Thrones
  • Dragon Ball Z Trivia

 

Tasks

Bent u een frequente gebruiker van Google Agenda of Google Keep? Goed nieuws: je kunt je Google Home gebruiken om evenementen te plannen, dingen toe te voegen aan je boodschappenlijst en meer. Daarnaast zijn er ook een aantal niet-Google-apps die via Home kunnen worden bediend.

Nogmaals, dit is een scenario waarin IFTTT echt van pas komt. De automatiseringsservice ondersteunt tal van andere productiviteits- en taakbeheertoepassingen die Google Home niet standaard ondersteunt.

15