De beste zakelijke telefoons van dit moment

Als u een smartphone voor persoonlijk gebruik wilt kopen, zijn er tal van opties om uit te kiezen. Consumententelefoons zijn echter niet altijd helemaal goed voor zakelijk gebruik. Bedrijven en ondernemers willen meestal telefoons die krachtiger zijn dan de gemiddelde handset en zijn uitgerust met verschillende beveiligingsfuncties. Het goede nieuws is dat er genoeg zakelijke telefoons zijn om uit te kiezen. Dit zijn de beste zakelijke telefoons die u nu kunt krijgen!

 

1. Samsung Galaxy Note 10 series

De S Pen is de belangrijkste reden dat de Galaxy Note 10 en 10 Plus tot de beste zakelijke telefoons behoren die u kunt krijgen. Met de stylus van Samsung kunt u snel notities maken, documenten ondertekenen en zelfs dia's wijzigen tijdens een PowerPoint-presentatie.

De telefoons hebben het Samsung Knox-platform dat hen beschermt tegen inbraak, malware en meer kwaadaardige bedreigingen. Ze hebben ook Secure Folder aan boord, die al uw gevoelige bestanden privé houdt door ze in een gecodeerde ruimte op te slaan. En voor momenten waarop u de productiviteit wilt verhogen, kunt u Samsung Dex gebruiken om de telefoons aan te sluiten op een externe monitor voor extra schermvastgoed.

De Galaxy Note 10-telefoons bieden veel kracht voor zakelijke gebruikers. Dankzij de Snapdragon 855 of Exynos 9825-chipset - afhankelijk van de regio - en tot wel 12 GB RAM, kunt u verwachten dat de apparaten vrijwel elke taak met gemak kunnen verwerken.

 

2. Google Pixel 3 series

De Pixel 3 en 3 XL werken beide op "Stock" Android, wat betekent dat u een schone software-ervaring krijgt zonder overbodige apps. Er zijn geen extra apps aan boord zoals  u die bij veel telefoons van andere fabrikanten krijgt, de meeste zult u waarschijnlijk nooit gebruiken en er niet vanaf komen.

Wat is stock Android?
Beide telefoons krijgen gegarandeerd software en beveiligingsupdates gedurende drie jaar na de lancering - tot oktober 2021 - dus u moet beschermd zijn tegen beveiligingsbugs die in die tijd kunnen worden ontdekt. Omdat de Pixel 3 en 3 XL standaard Android-apparaten zijn, zullen ze ook tot de eersten behoren die deze updates ontvangen.

U krijgt veel power dankzij de Snapdragon 845, die niet de nieuwste chipset is, maar nog steeds geschikt is voor zware gebruikers. De Pixels hebben ook een van de beste smartphonecamera's die u momenteel kunt krijgen en de innovatieve Active Edge-functie waarmee u Google Assistant snel kunt starten door gewoon de randen van een telefoon te knijpen.

 

3. OnePlus 7 series

Er zijn een aantal redenen waarom de OnePlus 7 Pro tot de beste zakelijke telefoons behoort die u kunt krijgen. Het heeft een groot 6,68-inch display, voldoende vermogen onder de motorkap en de Warp Charge-technologie die de batterij in een mum van tijd van nul naar 100 procent brengt.

Er zijn een paar geweldige softwarefuncties aan boord, waarvan sommige veiligheid in het achterhoofd hebben. Deze omvatten App Locker, die uw gegevensgevoelige apps beveiligt tegen nieuwsgierige blikken. De telefoon heeft ook een pop-up selfiecamera, wat geweldig is voor ondernemers die zich zorgen maken over privacy, omdat de camera verborgen is wanneer deze niet in gebruik is.

De OnePlus 7 biedt minder dan het Pro-model, maar is nog steeds een geweldige zakelijke telefoon. Het biedt dezelfde software-ervaring en heeft ook een snellaadtechnologie, hoewel de oplaadsnelheid wordt verlaagd van 30W tot 20W. Het wordt ook aangedreven door dezelfde chipset. U krijgt echter een kleiner scherm - wat voor sommigen een plus kan zijn - twee camera's achter in plaats van drie, en een kleinere batterij. Er is ook geen pop-up selfiecamera aan boord. 

 

4. Moto Z4

De Moto Z4 ondersteunt Moto Mods, die aan de achterkant van de telefoon worden bevestigd en nieuwe functionaliteit geven of bestaande verbeteren. Er zijn nogal wat Moto Mods beschikbaar, maar die het meest geschikt zijn voor zakelijke gebruikers zijn een batterij en een projector - bekijk ze hier. Er is ook een Moto Mod beschikbaar die de Moto Z4 transformeert in een 5G-apparaat.

De Moto Z4 is niet zo krachtig als de OnePlus 7 Pro van de Galaxy Note 10 Plus, omdat hij de middenklasse Snapdragon 675-chipset samen met 4 GB RAM onder de motorkap bevat. Dat is echter nog steeds goed genoeg voor de meeste zakelijke taken die u op uw telefoon uitvoert.

U krijgt een enkele 48MP-camera aan de achterkant, een in-display vingerafdrukscanner en een bijna-stock Android-ervaring. De telefoon heeft ook een hoofdtelefoonaansluiting die tegenwoordig ontbreekt op de meeste geavanceerde telefoons en biedt een geweldige batterijduur.

80