De nieuwe Apple producten die we in 2019 kunnen verwachten

Het lijkt erop dat de lente eindelijk hier is en met de lente komt de verwachting van nieuwe Apple-producten.  Er gaan geruchten rond over nieuwe AirPods, een iPhone SE2, en zelfs een nieuwe iPad mini, plus de verwachtingen dat de televisie-inhoud waar Apple aan heeft gewerkt binnenkort op onze apparaten zal landen. Het ziet er naar uit dat 2019 een fantastisch jaar zal worden voor Apple-fans. 

In 2018 zagen we de lancering van de HomePod in februari, de nieuwe iPad in maart, een nieuwe MacBook Pro in juli, een nieuwe Apple Watch en nieuwe iPhones in september: de iPhone Xs & Max en iPhone XR, en in oktober de nieuwe iPad Pro's, een Mac mini en een MacBook Air. Dat laat veel producten rijp voor een 2019-update, inclusief de iMac en MacBook - en de beloofde Mac Pro!

 

iPhone SE 2

Niet iedereen wil een gigantische telefoon en er zijn nog steeds klanten die aan Apple vragen om het iPhone SE-model te upgraden naar een iPhone SE2, zodat de bestaande SE  vervangen kan worden. De iPhone SE is een populaire telefoon die werd geïntroduceerd in maart 2016.  

Als het nieuwe model wordt gelanceerd, behoudt het waarschijnlijk het bestaande, klassieke ontwerp, maar is het aan de binnenkant geüpgraded met (waarschijnlijk) een A10-chip die nu in de iPhone 7 aanwezig is en een krachtigere camera.

Er zijn zelfs berichten dat het een iPhone X-achtige look zou kunnen krijgen, maar we zijn er niet zeker van dat Apple er klaar voor is om Face ID naar zijn instap-iPhone te brengen

 

iPad mini

Niet alleen een kleine iPhone, maar ook een nieuwe 'mini' iPad kunnen we verwachten. We waren er volledig zeker van dat de dagen van de iPad mini waren genummerd, maar nu horen we dat de iPad mini kan worden geüpgraded, misschien met een nieuw dunner, harder aluminium chassis en de intergratie van een slimme connector die overeenkomt met die van de andere iPad Pro-apparaten - deze claims zijn afkomstig van de beroemde Apple-analist Ming Chi Kuo.

 

Apple-streamingservice en Apple TV

In 2019 lijkt Apple een nieuw abonnement-service toe te voegen (die misschien wel gratis is!) voor het streamen van films en tv-series. Het is geen geheim dat het bedrijf zijn eigen shows maakt, dus er is zeker iets aan de hand. 

Deze inhoud is waarschijnlijk beschikbaar op iPhone, iPad en Apple TV, evenals alle tv's die ondersteuning bieden voor AirPlay 2. We hopen ook dat Mac-gebruikers deze nieuwe content ook kunnen bekijken via de tv-app.

 

Airpower

Als onderdeel van de iPhone 8/8 Plus / X-aankondiging in september 2017, onthulde Apple dat het zijn eigen draadloze oplaadpad zou gaan gebruiken voor de nieuwe telefoons (die het draadloos opladen kunnen ondersteunen). Het pad heet AirPower en ruim een jaar later heeft Apple het nog steeds niet vrijgegeven! Apple heeft duidelijk problemen met de ontwikkeling van de Airpower. We hopen dat Apple de problemen op tijd heeft opgelost om het product dit jaar te lanceren. 

 

We kijken vol verwachting naar wat het voorjaar en de zomer ons zal brengen en zodra er meer bekend is lees je het hier! 

 

 

 

56