De volgende iPad lijkt misschien meer op een iPad Pro met ondersteuning voor Magic Keyboard

De volgende iPad leent mogelijk een deel van het ontwerp en de functies van de iPad Pro-serie. Uit gelekte ontwerpschema's blijkt dat we o.a. kunnen verwachten: dunnere randen, sensoren bedoeld voor Face ID en ondersteuning voor het Magic Keyboard.

Apple lanceerde in september 2019 zijn zevende generatie iPad, met een groter 10,2-inch Retina-display en ondersteuning voor het full-size Smart Keyboard. In wat een indicator zou kunnen zijn voor andere producten die mogelijk naast de verwachte "iPhone 12" in september worden gelanceerd, suggereren gelekte schema's dat de volgende iPad mogelijk nog een facelift krijgt.

De afbeeldingen die door 91Mobiles zijn gepubliceerd, tonen een iPad met een 10,8-inch scherm, wat zou correleren met andere geruchten en speculaties over het model. Om bij het grotere scherm te passen, zal Apple ook profiteren van de ontwerptaal van de iPad Pro om de randen slank te maken.

c44616b0957fad76e239af73a10199c0_medium.

 

De verandering in het ontwerp van de rand zou ook het verlies van Touch ID betekenen, omdat de afbeeldingen helemaal geen Home-knop lijken te tonen. Een andere leaker beweerde donderdag dat het Touch ID op de aan / uit-knop zou hebben, hoewel het schema ook suggereert dat de tablet de vereiste sensoren in de ring zal hebben om Face ID te kunnen gebruiken.

De randen gebruiken hetzelfde platte ontwerp als de iPad Pro-serie in plaats van een meer geleidelijke curve. In de richting van de basis wordt beweerd dat het een USB Type-C-poort is voor opladen, vier microfoons en dubbele luidsprekers, hoewel dit laatste punt zou kunnen zijn dat Apple een tweede rooster toevoegt voor ontwerpsymmetrie.

Aan de achterkant, in plaats van een camerabobbel, zal het blijkbaar dezelfde opstelling voor één camera hebben als eerdere modellen. Er is ook schijnbaar geen teken van het LiDAR-element dat te vinden is op de Pro-modellen.

Er wordt ook beweerd dat de achterkant magnetische connectoren bevat, waarvan de publicatie zegt dat ze geschikt zijn voor Magic Keyboard-ondersteuning.

Het rapport beweert dat het schema een iPad van de achtste generatie laat zien, maar andere geruchten suggereren ook dat het een iPad Air 4 zou kunnen zijn. Aangezien de iPad Air van de derde generatie in maart 2019 werd gelanceerd, blijft het een mogelijkheid dat het schema dat model laat zien.

 

29