Komen er binnenkort nieuwe Macbook modellen aan?

Apple zou op het punt staan ​​om een ​​hele reeks nieuwe MacBooks te lanceren. Het bedrijf werkt aan nieuwe versies van een grote verscheidenheid aan laptops, volgens Apple-deponeringen.

 

De zeven nieuwe computers zijn gespot in de archieven van Apple bij de Euraziatische Economische Commissie. Het bedrijf moet nieuwe releases voorleggen aan de organisatie, en in het verleden hebben dergelijke deponeringen reeds lang voor hun release aanwijzingen opgeleverd voor nieuwe iPhone- en Apple Watch-modellen.

De producten komen meestal slechts een paar maanden na aankomst in die dossiers aan, wat erop wijst dat de nieuwe computers relatief snel zouden kunnen aankomen.

De codes zeggen heel weinig over hoe de MacBooks eruit kunnen zien. Ze verwijzen alleen naar de nieuwe computers als A2141, A2147, A2158, A2159, A2179, A2182 en A2251.

Maar de enorme hoeveelheid van hen suggereert dat updates over de Apple-laptoplijn kunnen komen. Veel van de computers van Apple wachten op updates - sommige zijn jaren zonder upgrades gegaan - en het is dus mogelijk dat het bedrijf ervoor kan kiezen om ze allemaal tegelijk vrij te geven.

De meest verwachte Apple-laptop is een 16-inch model, een schermformaat die niet beschikbaar is in de bestaande laptops van Apple. Van deze computer wordt beweerd dat hij een geheel nieuw ontwerp zal hebben.

 

Maar de bestaande computers van Apple wachten nog steeds op een vernieuwing. De 12-inch MacBook werd bijvoorbeeld voor het laatst vernieuwd in juni 2017. Daardoor lopen de specificaties achter op zowel concurrenten als veel andere Apple-computers en wordt er algemeen verwacht dat een nieuwe update snel beschikbaar zal zijn.

De MacBook Pro is nog onlangs vernieuwd en is eerder deze maand geüpdatet. De MacBook Air is pas eind vorig jaar geïntroduceerd en is dus nog relatief recent.

We verwachten naast spec bumps, maar ook een verbeterde versie van de Macbook-toetsenborden. 

81