Pixel 4 krijgt een beveiligingsupdate vanaf volgende week

Eigenaren van Google Pixel 4 ontvangen een software- en beveiligingsupdate de komende week, volgens de Pixel Security Update-pagina van Google. De software- en beveiligingsupdate bevat een aantal fixes die rechtstreeks zijn gericht op de Pixel 4, het nieuwste lid van Google's eigen telefoonlijn. Als je problemen hebt gehad met statische ruis in Spotify of statische audio bij het gebruik van een camera-app van derden, kan de volgende update je problemen oplossen. Pixel 4-eigenaren moeten echter een week wachten op de volgende update.

 

De Pixel 4 werd al een tijdje genegeerd en ontving geen software-updates, maar het nieuwe pakket bevat fixes voor Bluetooth-koppeling, met specifiek opgeroepen Garmin-apparaten, evenals enkele fixes voor de haptiek en bewegingssensoren. Google heeft veel werk te doen deze maand, dit omdat de originele Pixel zijn laatste softwareronde zou moeten krijgen.

Pixel 4-eigenaren moeten updates van de Android-systeemsoftware en de beveiligingsfuncties verwachten gedurende drie jaar vanaf de lancering van het apparaat tot oktober 2022. Pixel-eigenaren die hun apparaten rechtstreeks bij Google kopen, ontvangen updates iets sneller, binnen twee weken na afronding. Als je rechtstreeks bij een koerier hebt gekocht, kan het langer duren voordat de update wordt uitgerold.

 

70