Wanneer is de beste tijd om een iPhone te kopen?

Wanneer is de beste tijd om een iPhone te kopen? Komt er binnenkort een nieuwe iPhone? Wanneer daalt de prijs van de iPhone 8? Zal de iPhone X-prijs dalen? Ontdek of je nu een nieuwe iPhone moet kopen of wachten.

13e9d0001b43e8e1cad6bbaba063d8f7_medium.

Als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon, vraag je je misschien af of het nu een goed moment is om een nieuwe iPhone te kopen.

Spoiler: het is momenteel een goed moment om er een te kopen.

In dit artikel beantwoorden we al jouw vragen over wanneer je een nieuwe iPhone zou moeten kopen en niet zou moeten kopen, inclusief advies over wanneer Apple waarschijnlijk de prijs van oudere iPhone-handsets zal verlagen.

 

Hoe lang is het geleden dat de laatste iPhone is gelanceerd?

Apple onthulde op 12 september 2018 niet één maar drie nieuwe iPhones, een jaar na de lancering van de iPhone 8, 8 Plus en iPhone X. De nieuwste iPhone XS en iPhone XS Max zijn nu verkrijgbaar bij Apple. De iPhone XR, een vergelijkbare iPhone die minder kost, is ook te koop. Met de lancering van de nieuwe telefoons kwam de prijsdaling voor oudere modellen (iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 en iPhone 8 Plus).

 

Hoe frequent zijn iPhone-updates?

Apple wacht meestal een jaar voordat ze een nieuw iPhone-model introduceren. Het is een traditie van Apple geworden om in september een evenement te organiseren waarop een nieuw aantal telefoons wordt gedemonstreerd en een paar weken later te koop wordt gesteld. Hoewel het een traditie voor Apple is geworden, is er uiteraard geen garantie dat Apple dit in de toekomst zo blijft doen.

 

Wanneer zal Apple de iPhone updaten?

Het is onwaarschijnlijk dat Apple nog een andere iPhone zal uitbrengen tot september 2019.

 

Wanneer is de beste tijd om een ​​iPhone te kopen?

De beste tijd om een ​​iPhone te kopen, is niet per se wanneer een nieuw model wordt gelanceerd, tenzij je wanhopig op zoek bent naar de nieuwste hardware. Misschien wacht je na de lancering een maand of twee en wacht je erop dat eerst alle technische problemen opgelost zijn die vaak bij nieuwe modelen voorkomen. 

We zouden zeggen dat het de moeite waard is om binnen negen maanden na de lancering een nieuwe iPhone te kopen, maar in juni / juli raden we aan om je aankoop uit te stellen tot het najaar - tenzij je huidige iPhone kapot is en je niet nog vier maanden zonder kunt.

Het is gemakkelijker om te zeggen wanneer de slechtste tijd om een ​​nieuwe iPhone te kopen is - dat is zonder twijfel in de maanden voorafgaand aan september. Dus koop geen iPhone in augustus.

 

Wat als ik een oudere iPhone wil kopen?

Je denkt misschien dat je, omdat je gewoon een nieuwe telefoon wilt en je niet al te druk maakt over het nieuwste iPhone-model, nu een nieuwe iPhone koopt?

Het is onze ervaring dat na het evenement de prijzen van de huidige generatie iPhones zullen dalen. En als je echt geen last hebt van specs, kun je misschien nog een oudere iPhone kopen die Apple heeft stopgezet. Sommige bedrijven verkopen de oudere modellen voor lagere prijzen .

 

Wacht tot Black Friday

Nog een tip: koop je iPhone eind november in de Black Friday-verkoop van Apple. Apple zelf zal geen kortingen geven, maar zal een extra cadeaubon aanbieden. Andere retailers bieden kortingen op iPhones en iPhone-contracten. We kunnen er alleen niet zeker van zijn dat Apple weer zal deelnemen

 

Is het nu een goed moment om een ​​nieuwe iPhone te kopen?

Dit is een goed moment om een ​​oudere iPhone te kopen, omdat deze korting krijgt dankzij de nieuwe modellen die zijn uitgebracht. Als je interesse hebt in de nieuwste modellen: Tenzij je een enthousiaste "early adopter" bent, kun je het beste een maand of wat langer wachten uit om te zien of je wat goedkopere deals kunt krijgen en om er zeker van te zijn dat er geen kinderziektes of problemen zijn met de nieuwe modellen.

 

70

1 Comments

Vita

Thursday, February 21, 2019 Reply

goede tips