Zo vindt je gemakkelijk gratis apps voor de iPhone

Voeg iOS-apps toe aan jouw iPhone zonder geld uit te geven: hier vindt je hoe je gratis iOS-apps kunt vinden


Er is een verbijsterende keuze in de App Store, met bijna twee miljoen verschillende games, productiviteit, gezondheid en verschillende andere soorten software die momenteel beschikbaar zijn. Hoewel veel hiervan uitstekend zijn, kan de prijs om ze te kopen snel oplopen. Wat kun je doen als je in plaats daarvan een aantal gratis apps wilt vinden? In dit artikel laten we je een paar verschillende manieren zien om een ​​koopje op iOS te vinden.

Apple's app van de week en gratis app-diagram

De App Store biedt elke week een andere aanbieding van een premium-app die tijdelijk gratis is, of op zijn minst sterk wordt verlaagd. Deze zijn altijd de moeite waard om te bekijken, en dankzij dit initiatief hebben we in de loop van de jaren een aantal geweldige games en productiviteitstools verzameld.

Om het te vinden, open je gewoon de App Store op jouw iPhone en tikt je op de optie "Vandaag" onder aan het scherm. Nu zie je de gepromote app. Opgemerkt moet worden dat sommige abonnementen of in-app-aankopen vereisen, maar je kunt dat beoordelen voordat je gaat downloaden.

 

Hoe gratis iPhone-apps te vinden: App Store

Als je in de App Store bent, kun je ook op de App-knop onder aan het scherm tikken en naar beneden scrollen totdat je de "Top Free-sectie" vindt. Tik op de optie Alles bekijken en je krijgt een lijst te zien met het volledige assortiment apps dat momenteel gratis beschikbaar is.

Hoe gratis iPhone-apps te vinden: Grafieken

Om op de hoogte te blijven van alle apps die momenteel zijn opgenomen in promoties, is het een goed idee om een ​​paar services te downloaden of een bladwijzer toe te voegen die deze informatie controleren en verzamelen.

Een oude favoriet is Hot UK Deals, die zoals de naam al doet vermoeden gericht is op de Britse versie van de App Store. Deze gratis site is in wezen een prikbord waarop mensen links plaatsen naar deals die ze hebben gezien.

Hoe gratis iPhone-apps te vinden
De echte kracht van Hot UK Deals is dat je de kracht van de menigte gebruikt in plaats van slechts een paar mensen in een kantoor, dus er is een betere kans dat je geen geweldige aanbiedingen mist. Controleer dit dagelijks, of meerdere keren per dag, en je kunt een aantal serieuze koopjes scoren.

Voor Amerikaanse iPhone-bezitters is er App Shopper, die alle huidige deals over de US App Store bij elkaar brengt. De interface is eenvoudig en overzichtelijk en maakt het gemakkelijk om te zien welke apps momenteel gratis zijn of op zijn minst zwaar worden afgeprijst.

Ten slotte is er "Apps Gone Free & Daily Tip", die zelf een app is die je in de winkel kunt vinden. Deze app bestaat al een tijdje en belicht gepromote apps die momenteel gratis zijn, samen met tips om het maximale uit je iPhone te halen.

 

Hopelijk hebben we met dit artikel je een hoop geld weten te besparen!

101

0 Comments

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Name *
Email *
Website